Home > Unable To > Unable To Find The Html Help Compiler

Unable To Find The Html Help Compiler

The one put in bin\tools from the 8.1 SDK is Product version 6.3.9600.16384. I get the following message when I try to run my recently compiled HTML Help project: Why don't my graphics print when I print all topics under a heading? In one of my comments in another issue raised by you, I already mentioned and asked you about the MKLINK setup. Consider increasing DOT_GRAPH_MAX_NODES. have a peek at this web-site

Set up HTML Help Workshop, click the Help menu, and then click Help Topics. Follow this Question Answers Answers and Comments 4 People are following this question. Doxygen runs whatever tool is specified, and Doxygen decides what messages are going to be delivered. Yes. https://sourceforge.net/p/ndoc3/discussion/763825/thread/71b14501/

The trick is to look at the %ERRORLEVEL% after it runs. Member weitjong commented Sep 30, 2015 HHC_LOCATION = "C:/Program Files (x86)/HTML Help Workshop/hhc.exe" Production version: 4.74.8702 bvanevery commented Sep 30, 2015 I've got 4.74.8702 as well on 3 machines. So I went to this page, to install the "HTML Help Workshop", they claim 1.4 is the latest. Why is there an "X" where my graphic should be in my help topic?

Or maybe our compilers or chosen CMake generators are different. In your case since it has failed, I figure they are all required. Do I need Microsoft Internet Explorer to use HTML Help? I added hhc.exe to my PATH on one of my machines and ran it as follows on index.hhc.

What if my user wants to use a browser other than Internet Explorer? How can I use Visual Basic with HTML Help? Should definitely have a big noticeable warning. But ended up becoming a BizTalk expert, and still proud of it!

Is there a registry key that enables me to find out if HTML Help is set up on a computer? Please note that default files must be set for each window you define. The following topic explains the problem and its solution in detail: Embedded windows: issues and workarounds (Q194116) To locate the above topic, on the Microsoft Knowledge Base search page, select the The HTML Help Installation and Update package (Hhupd.exe), your compiled help file, and if Internet Explorer is not already set up on the user's computer, Microsoft Internet Explorer (version 3.02 or

  1. It also installs the .chm just fine.
  2. Since we are using exactly the same tool, the mystery is why does it work for you and not for me?
  3. HTML Help does not require that you use Internet Explorer as your default browser.
  4. The installer binary was still sitting in my download directory and it is the same as the one from the link you gave.
  5. Another possible reason could be you were building a shared Urho3D lib type and the Urho3D.dll or Urho3D_d.dll is not copied/symlinked correctly to your bin/tool directory.
  6. For the Windows 7 installation, under Details I see File version 4.74.8702.0, Product version 4.74.8702.

So it is a mystery if this error is of great consequence, other than confusing the heck out of a new user. https://github.com/urho3d/Urho3D/issues/910 Exception: NDoc.Core.DocumenterExceptionUnable to find the HTML Help Compiler. Hhupd.exe can be found on your local drive, in the HTML Help Workshop\redist directory. It will be fixed in a later release.

It probably makes more sense to filter the posts according to categories - below - rather than just reading whatever I posted last which may or may not be of any http://amazonfonts.com/unable-to/unable-to-find-usable-compiler-for-icc.html Messages will be picked up from the MessageBox by each Send Port or Send Port group that ha a ;atching f... Notes Important  Close any open instances of HTML Help Workshop before reinstalling or updating to a new version. If you look at the CMakeLists.txt for the doc target, you know it is not the case here.

Using WinHelp I could create a formatted pop-up window. Consider increasing DOT_GRAPH_MAX_NODES. 28>CUSTOMBUILD : error : failed to run html help compiler on index.hhp 31>------ Build started: Project: ALL_BUILD, Configuration: Debug x64 ------ 31> Building Custom Rule C:/Users/BVANEVRY/devel/Urho3D/CMakeLists.txt 31> CMake We are making improvements to UA, see the list of changes. Source You signed out in another tab or window.

Check the path. We recommend upgrading to the latest Safari, Google Chrome, or Firefox. Id did not find a way to attach a file so here it is in the comment.

I'll see if I can get that working.

Please verify that the HTML Help Workshop has been installed. This can be specified as a dependency in CMake; it currently is not. To help users navigate the site we have posted a site navigation guide. The new section for SM4 was added probably at the time D3D11 development and got the duplicate label due to copy paste.

Nevertheless, here are the errors given by Visual Studio 2015: 72> C:/Users/bvanevery/devel/Urho3D/Docs/Reference.dox:3053: warning: multiple use of section label 'FileFormats_Shader' while adding section, (first occurrence: C:/Users/bvanevery/devel/Urho3D/Docs/Reference.dox, line 3028) 72>CUSTOMBUILD : warning : I have tried to help you but you have to listen on the advise given. An end user can fix this problem in the following way: Go to the Control Panel, Internet, Click General, Accessibility, and then click the Ignore Colors Specified on Web pages. have a peek here When I try to look at the help for HTML Help Workshop, I don't see anything.

You need to install DCOM95 version 1.2 for Windows 95. The .chm was buried under piles and piles of .html in the directory, and it's alphabetically last, so it took me a very long time to discover I even had it. So check if this DLL is there and it got the right version. Please don't fill out this field.

Checked itc.dll and hha.dll also, versions match on all 3 machines. The latest version of HTML Help Workshop is 1.3. Is HTML Help always going to be free on the Web? Maybe I expose a problem because some build option of mine is different from yours.

I would still like a copy of your CMakeCache.txt from your error free run. Sure enough after removing my initial installation and re-installing it, this time to c:\program files, the NDoc task in the NAnt script worked!I can't believe this is the final answer!